NEDERLANDS WONING FONDS

house
NWF's snelle service

Bevindt u zich in een situatie die om een snelle verkoop van uw huis vraagt? Bij een makelaar duurt dit vrijwel altijd te lang. Nederlands Woning Fonds biedt u de mogelijkheid om de verkoop direct te regelen. Geen stress, wel een snelle afhandeling!

direct een bod op mijn huis

Den Ham 35

denham35

Goed onderhouden vrijstaande woning (semi bungalow) met aangebouwde garage van circa 11,20 meter diep en circa 3 meter breed. De tuin rondom de woning is fraai aangelegd.

Indeling:
Entree met meterkast en toilet. L-vormige woonkamer, groot circa 32 m² met open haard. De vloer is afgewerkt met laminaat. Dichte keuken met lichte L-vormige inrichting, compleet met inbouwapparatuur. De keuken is groot circa 2,66 x 2,68 meter. Bijkeuken met aansluitingen wasmachine en droger, opstelplaats c.v.-combiketel en deur naar de zijtuin.
Twee slaapkamers, groot circa 2,60 x 2,45 meter en 3,61 x 3,57 meter. Aansluitend aan de ouderslaapkamer is de badkamer gesitueerd. De badkamer is ingericht met wastafel, douche en ligbad. Vanuit de ouderslaapkamer is middels een schuifpui de mooi aangelegde achtertuin met vijver en terrassen bereikbaar.

1e Verdieping:
Tussenruimte en twee slaapkamers. Op deze verdieping is veel bergruimte aanwezig. De nokhoogte is circa 2 meter.

Bijzonderheden:
Bouwjaar circa 1961. Grondoppervlakte 610 m². Vloeroppervlakte circa 120 m². Gevel- vloer- en glasisolatie. Vrij uitzicht. De garage heeft een hoge inrijhoogte voor bijvoorbeeld een camper of caravan. Oplevering in overleg.