NEDERLANDS WONING FONDS

house
NWF's snelle service

Bevindt u zich in een situatie die om een snelle verkoop van uw huis vraagt? Bij een makelaar duurt dit vrijwel altijd te lang. Nederlands Woning Fonds biedt u de mogelijkheid om de verkoop direct te regelen. Geen stress, wel een snelle afhandeling!

direct een bod op mijn huis

Calshof 18

calshof]

Royaal uitgebouwde twee onder een kap woning met garage, gelegen op een heerlijke en zeer kindervriendelijke locatie. Door de uitbouw heeft de woning een royale woonkamer, een bijkeuken en een inpandig te bereiken garage.

Het Calshof is gelegen in een vrij jonge woonwijk en is ruim van opzet. Hierdoor is het een ideale plek voor gezinnen met jonge kinderen die in de straat kunnen spelen. Via diverse uitvalsmogelijkheden bevindt U zich snel op de A16 of de A58. Het centrum van Etten-Leur is gelegen op 10 minuten. Etten-Leur heeft een eigen NS station dus ook voor forenzen die met het openbaar vervoer willen reizen is Etten-Leur een goede keuze. Dicht bij Breda en andere grote steden zoals Rotterdam en Antwerpen zijn goed bereikbaar.

Indeling
Begane grond: Entree, hal met meterkast en toiletruimte. De uitgebouwde woonkamer is voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming. De keuken met inbouwapparatuur is geplaatst in hoekopstelling en bevindt zich in de uitbouw. Via de bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur is de garage toegankelijk. De woonkamer is voorzien van airco.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn totaal drie slaapkamers gelegen met fraaie laminaatvloeren en een modern ingerichte badkamer met ligbad, toilet en wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping: Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met vierde slaapkamer.

Tuin: Verzorgde en grotendeels met sierbestrating afgewerkte achtertuin met grote berging. Via de berging is de achterom bereikbaar.

Complete tweekapper met garage
Grotendeels voorzien van rolluiken en airco
Zeer gunstig gelegen voor gezinnen met kinderen
Gelegen op een perceel van 224m2
De woning heeft een inhoud van circa 420m3