NEDERLANDS WONING FONDS

house
NWF's snelle service

Bevindt u zich in een situatie die om een snelle verkoop van uw huis vraagt? Bij een makelaar duurt dit vrijwel altijd te lang. Nederlands Woning Fonds biedt u de mogelijkheid om de verkoop direct te regelen. Geen stress, wel een snelle afhandeling!

direct een bod op mijn huis

Snel woning verkopen

Bent u gedwongen om snel uw woning te verkopen? Nederlands Woning Fonds helpt u in deze situatie. Nederlands Woning Fonds zorgt er voor dat u geen dubbele lasten, torenhoge makelaarskosten en slapeloze nachten heeft. Nederlands Woning Fonds verkoopt direct uw woonhuis of ander soort pand. Hierbij kunt u denken aan bedrijfspanden, horecapanden, garageboxen, landbouwgrond, ontwikkelingslocaties en dergelijke. Wilt u meer weten? Neem direct contact op met het Nederlands Woning Fonds.

Huis sneller verkopen met het Nederlands Woning Fonds

Wilt u uw huis sneller verkopen? Dan schiet het Nederlands Woning Fonds u te hulp! De werkwijze van Nederlands Woning Fonds is simpel, maar effectief. De eerste stap voor u is om contact op te nemen met ons. Vervolgens maken we samen een afspraak om kennis te maken. Daarna komen wij gratis en geheel vrijblijvend bij u langs om uw woning te bekijken. Op basis van de gesprekken met u als klant en het bezoek aan uw huis doen wij een realistisch bod. Indien u akkoord gaat met het bod dat wij u doen, laten wij een notaris een koopcontract opstellen zonder ontbindende voorwaarden. Het bod is onvoorwaardelijk en wordt eenmalig gedaan. Wij zorgen er vervolgens voor dat de koopsom zo snel mogelijk via de notaris wordt voldaan. Tot slot ontvangt u de koopsom netto in handen zonder bijkomende kosten.

Nederlands Woning Fonds

Het Nederlands Woning Fonds verzekerd u van een snelle verkoopprocedure. Wij staan voor onze klanten garant voor een zeer snelle afhandeling. Wat Nederlands Woning Fonds uniek maakt is dat u bij ons geen makelaars- of notariskosten betaalt. Met Nederlands Woning Fonds weet u zeker dat u geen onnodige kosten maakt. Wanneer uw situatie vraagt om een snelle verkoop van uw huis kunt u vrijblijvend contact opnemen met Nederlands Woning Fonds. Wij doen zo snel mogelijk een reëel bod op uw woning, bedrijfspand, horecapand of landbouwgrond!

Verkoop snel uw woning

Wilt u uw woning snel verkopen? Uw tevredenheid staat bij Nederlands Woning Fonds voorop. De klant staat bij het Nederlands Woning Fonds centraal. Daarnaast is betrouwbaarheid in deze branche essentieel. U wordt geholpen door een team van professionele vakmensen uit de woon- en makelaarsbranche. Nederlands Woning Fonds biedt de zekerheid die u zoekt!