NEDERLANDS WONING FONDS

house
NWF's snelle service

Bevindt u zich in een situatie die om een snelle verkoop van uw huis vraagt? Bij een makelaar duurt dit vrijwel altijd te lang. Nederlands Woning Fonds biedt u de mogelijkheid om de verkoop direct te regelen. Geen stress, wel een snelle afhandeling!

direct een bod op mijn huis

Snel je huis verkopen?

Heeft u geen zin in slapeloze nachten, torenhoge makelaarskosten en dubbele lasten? Laat je huis snel verkopen door Nederlands Woning Fonds . Wij verkopen diverse woonhuizen, garageboxen, landbouwgrond, bedrijfspanden, horecapanden, ontwikkelingslocaties en dergelijke voor u. Nederlands Woning Fonds zorgt er voor dat snel uw onroerend goed verkocht is. Wilt u meer weten? Neem direct contact op!

6 stappen om snel je huis te verkopen

In 6 stappen helpt het Nederlands Woning Fonds om uw woning snel te verkopen. Bij het Nederlands Woning Fonds kunt u rekenen op een snelle afhandeling. Uw situatie als klant staat bij ons voorop. Ten eerste neemt u vrijblijvend contact met ons op;

  • Wij komen geheel vrijblijvend uw huis bekijken;
  • Op basis van dit bezoek en gesprekken doen wij een reëel bod (onvoorwaardelijk);
  • Wanneer u met dit bod akkoord gaat, laten wij de notaris een koopcontract maken zonder ontbindende voorwaarden;
  • De koopsom wordt zo snel mogelijk via de notaris voldaan;
  • U ontvangt de koopsom netto in handen zonder bijkomende kosten.

Het bod wordt geheel vrijblijvend gedaan. Gaat u niet akkoord? Dan hoeft u geen extra kosten te betalen. Nederlands Woning Fonds is de manier op uw huis snel te verkopen.

Nederlands Woning Fonds

Om verkoopstress te voorkomen garanderen wij u een zeer snelle afhandeling. Het voordeel van Nederlands Woning Fonds is dat u bij ons geen makelaars- of notariskosten betaalt. Nederlands Woning Fonds maakt het verkopen van je huis mogelijk in een aantal simpele stappen. Dit bespaart u in de kosten. Kies voor directe zekerheid, kies voor Nederlands Woning Fonds!

Maak een afspraak

Wilt u meer weten en snel zekerheid over de verkoop van uw woning, huis of bedrijfspand? Nederlands Woning Fonds is uw betrokken en betrouwbare partij voor het verkopen van uw huis. De medewerkers zijn allemaal gespecialiseerd in de directe aan- en verkoop van onroerende zaken in heel Nederland. Met Nederlands Woning Fonds kunt u uw huis snel verkopen. Start direct met verkopen en maak een afspraak door ons te bellen of te mailen. Wij bieden u de zekerheid die u zoekt.