NEDERLANDS WONING FONDS

house
NWF's snelle service

Bevindt u zich in een situatie die om een snelle verkoop van uw huis vraagt? Bij een makelaar duurt dit vrijwel altijd te lang. Nederlands Woning Fonds biedt u de mogelijkheid om de verkoop direct te regelen. Geen stress, wel een snelle afhandeling!

direct een bod op mijn huis

Huis verkopen aan de bank

Met een aantal simpele stappen kunt u uw huis verkopen aan de bank. Het Nederlands Woning Fonds biedt u de garantie dat het verkoopproces een snelle afhandeling heeft, zodat verkoopstress voorkomen wordt. In welke situatie u ook zit, met het Nederlands Woning Fonds zijn uw zorgen voorbij. U hoeft zich geen zorgen te meer te maken over uw extra lasten. Tevens betaalt u bij ons geen makelaars- of notariskosten, wat u een hoop voordeel oplevert. Kies voor zekerheid, kies voor Nederlands Woning Fonds!

Kies voor het Nederlands Woning Fonds

Wilt u snel uw direct zekerheid en geen dubbele hypotheeklasten? Wij van Nederlands Woning Fonds zijn een betrouwbare en betrokken partij die gespecialiseerd is in de directe aan en verkoop van onroerende zaken in heel Nederland. Wij kopen alle soorten woonhuizen, winkels en bedrijfspanden, garageboxen, bouwgrond, horecapanden, ontwikkelingslocaties en landbouwgrond. Op ons eigen aanbod is inruil van eigen woning mogelijk. Wij bieden u de zekerheid die u zoekt wij kopen uw huis namelijk zelf. Bij veel verkooppartijen betaalt u veel kosten aan makelaars en commissies. Als u uw huis verkoopt via Nederlands Woning Fonds heeft u hier geen last van. Zo bespaart u duizenden euro’s aan commissies.

Snelle afhandelingprocedure

Eerst neemt u contact op met het Nederlands Woning Fonds. Vervolgens komen wij vrijblijvend bij u langs om een realistisch bod te doen. Bij Nederlands Woning Fonds kunt u rekenen op een snelle afhandeling. Het voordeel van Nederlands Woning Fonds is dat u bij ons geen makelaars- of notariskosten betaalt. Hierdoor bespaart u geld voor uw nieuwe woning. De professionele medewerkers van Nederlands Woning Fonds zijn er op gericht om u goed van dienst te zijn. Wanneer u uw huis wilt verkopen aan de bank, kunt u bij Nederlands Woning Fonds terecht. Zoals onze naam al aangeeft, doen wij zo snel mogelijk een bod op uw woning. Dus wilt u uw huis verkopen aan de bank? Nederlands Woning Fonds helpt u graag.

Vraag een gesprek aan

Helaas vragen sommige situaties om een directe verkoop van uw huis. In dat soort situaties staat Nederlands Woning Fonds voor u klaar. U kunt uw huis verkopen aan de bank. Het Nederlands Woning Fonds zoekt vervolgens een koper voor uw woning. Maak direct een afspraak door te mailen of te bellen.