NEDERLANDS WONING FONDS

house
NWF's snelle service

Bevindt u zich in een situatie die om een snelle verkoop van uw huis vraagt? Bij een makelaar duurt dit vrijwel altijd te lang. Nederlands Woning Fonds biedt u de mogelijkheid om de verkoop direct te regelen. Geen stress, wel een snelle afhandeling!

direct een bod op mijn huis

Direct huis verkopen

Wilt u direct uw huis verkopen? Vraagt uw situatie om een snelle verkoop van uw woning. Maak vrijblijvend een afspraak met Nederlands Woning Fonds. Nederlands Woning Fonds verkoopt direct uw woonhuis of ander soort pand. Hierbij kunt u denken aan landbouwgrond, horecapanden, garageboxen, bedrijfspanden, ontwikkelingslocaties etc. Nederlands Woning Fonds zorgt er voor dat u geen slapeloze nachten, torenhoge makelaarskosten en dubbele lasten heeft. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op met Nederlands Woning Fonds!

Nederlands Woning Fonds werkwijze

De medewerkers van het Nederlands Woning Fonds werken volgens een korte procedure. Het is er op gericht om u zo snel mogelijk met uw situatie te helpen. De eerste stap ligt bij u zelf. U hoeft slechts contact op te nemen met het Nederlands Woning Fonds. Daarna komen wij graag bij u langs om uw huis geheel vrijblijvend te bekijken. Op basis van dit bezoek en gesprekken doen wij een onvoorwaardelijk, reëel bod. Het bod wordt geheel vrijblijvend gedaan. Gaat u niet akkoord? Dan hoeft u geen extra kosten te betalen. Indien u akkoord gaat met het bod, laten wij de notaris een koopcontract maken zonder ontbindende voorwaarden. Vervolgens zorgen wij er voor dat de koopsom zo snel mogelijk via de notaris wordt voldaan. Tot slot ontvangt u de koopsom netto in handen zonder bijkomende kosten. Met Nederlands Woning Fonds kunt u uw huis direct verkopen../p>

Snel uw huis verkopen met Nederlands Woning Fonds

Bij Nederlands Woning Fonds kunt u door bovenstaande procedure rekenen op een snelle afhandeling. Daarnaast biedt het Nederlands Woning Fonds nog enkele andere voordelen:

  • U betaalt geen makelaars-of notariskosten
  • Er wordt geheel vrijblijvend een bod gedaan
  • Het Nederlands Woning Fonds helpt ook bij bedrijfspanden, horecapanden, landbouwgronden etc.

Neem contact op

Wat uw situatie ook is bij Nederlands Woning Fonds helpen ze u graag verder. Naast de goede service, kunt u bij Nederlands Woning Fonds rekenen op een betrouwbare partner. Nederlands Woning Fonds probeert u als klant altijd tevreden te stellen. Door een team van vakmensen uit de woon- en makelaarsbranche bent u verzekerd van een professionele partner. Nederlands Woning Fonds biedt de zekerheid die u zoekt!