NEDERLANDS WONING FONDS

house
NWF's snelle service

Bevindt u zich in een situatie die om een snelle verkoop van uw huis vraagt? Bij een makelaar duurt dit vrijwel altijd te lang. Nederlands Woning Fonds biedt u de mogelijkheid om de verkoop direct te regelen. Geen stress, wel een snelle afhandeling!

direct een bod op mijn huis

Verkoop uw huis

Bevindt u zich in een situatie die vraagt om een snelle verkoop van uw huis? Verkoop uw huis direct zelf! Wanneer u uw huis wilt verkopen duurt dit meestal erg lang. Dit komt door de tussenkomst van een makelaar. Ook heeft u de mogelijkheid om u huis zelf te verkopen, zonder dat hier een makelaar aan te pas komt. Het voordeel hiervan is dat uw huis gegarandeerd binnen een korte tijd verkocht is. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw huis te verkopen. Hier leest u wat de voordelen en nadelen van deze mogelijkheden zijn.

Zelf uw huis verkopen

Ten eerste kunt u ervoor kiezen om zelf uw huis te verkopen. Dit biedt veel voordelen. De belangrijkste reden waarom huiseigenaren tegenwoordig steeds vaker zelf hun huis verkopen is vanwege de relatief lage kosten. De reden dat u veel geld bespaart is dat u geen makelaarskosten hoeft te betalen. Daarnaast biedt internet tegenwoordig veel (gratis) mogelijkheden om uw huis te promoten. Toch zijn er ook nadelen aan het zelf verkopen van uw huis. Ten eerste kan het enige tijd kosten om uw huis in orde te maken en vervolgens op de juiste manier te promoten. Ook wanneer u geen kennis heeft van juridische zaken is het niet aan te raden om uw huis zelf te verkopen.

Huis verkopen met makelaar

Zoals al eerder is benoemd, kunt u ook een makelaar inschakelen om de verkoop van uw huis te bevorderen. Met de inschakeling van een makelaar bent u verzekerd van een prominente plaatsing op Funda. Funda is de grootste online woningaanbieder in Nederland en wordt per maand 34 miljoen keer bezocht. Daarnaast is een makelaar gespecialiseerd in onderhandelen. Dit komt de verkoopprijs van uw woning zeker ten goede. Tot slot kan een makelaar de gehele verkoop van A tot Z regelen. Hierdoor heeft u geen last van extra rompslomp. Aan deze diensten hangt uiteraard wel een prijskaartje. Dit is dan ook het grootste nadeel van een makelaar. Het is van belang om voor u zelf een afweging te maken tussen de tijd die u wilt besteden aan de verkoop en welk bedrag u maximaal wilt betalen.

Huis op laten kopen

Tot slot kunt u uw huis op laten kopen door een vastgoed organisatie, zoals Nederlands Woning Fonds. Dit is de meest snelle manier van verkopen. Vooral wanneer u in een lastige situatie zit met twee hypotheken biedt Nederlands Woning Fonds de oplossing. In slechts drie stappen kan uw huis verkocht zijn. Eerst neemt u contact op met Nederlands Woning Fonds. Vervolgens komt het Nederlands Woning Fonds uw woning bekijken en wordt er een onvoorwaardelijk en reëel bod gedaan. Wanneer u akkoord bent, ontvangt u de koopsom zo spoedig mogelijk via een notaris.