NEDERLANDS WONING FONDS

house
NWF's snelle service

Bevindt u zich in een situatie die om een snelle verkoop van uw huis vraagt? Bij een makelaar duurt dit vrijwel altijd te lang. Nederlands Woning Fonds biedt u de mogelijkheid om de verkoop direct te regelen. Geen stress, wel een snelle afhandeling!

direct een bod op mijn huis

TIPS OM UW WONING SNELLER TE VERKOPEN

Heeft u uw perfecte droomhuis op het oog, maar wilt u er eerst voor zorgen dat u uw huis snel en tegen een goede prijs verkoopt? Met de aantrekkende woningmarkt en de lage hypotheekrente is dit het perfecte moment. Een aantal tips om je woning sneller te verkopen via verschillende middelen.

  1. Zorg voor een kwalitatief goede advertentie op Funda

Eerder kon je nog voor ruim 100 euro je huis positioneren als tophuis op Funda. Inmiddels is deze functie verdwenen. De zoekresultaten van Funda worden op dit moment gesorteerd op basis van relatie. De advertenties worden beoordeeld op kwaliteit, volledigheid en betrouwbaarheid. Hoe meer informatie je toevoegt aan je advertentie, hoe beter. Zorg ervoor dat je teksten aantrekkelijk zijn en dat je professionele foto’s en video’s toevoegt.

  1. Voeg gimmicks toe aan je profiel of Funda

Laat een plattegrond, een 360 graden foto of een video aan je pagina toe. Hierdoor val je beter op en wordt je advertentie door Funda beter gewaardeerd. Uit onderzoek vanuit Funda is gebleken dat dat jouw pagina hierdoor twee keer zo lang wordt bekeken. Hierdoor heeft u dus meer kans op contactaanvragen.

  1. Doe mee aan de open-huizen-dagen

De NVM Open-Huizen-Dag vindt twee keer per jaar plaats. Veel bezoekers zijn mensen die het leuk vinden om eens rond te kijken en dus niet altijd serieuze kopers. Natuurlijk is er altijd een kans dat daar net die ene kijker tussen zit die wel geïnteresseerd is. Volgens NVM worden huizen die deelnemen aan de open-huizen-dagen sneller verkocht. Van de woningen die hebben deelgenomen aan deze dag, was 12 weken later 30% verkocht. Van de overige woningen die niet hadden deelgenomen aan de dag, was 17% verkocht. Voor het deelname aan de NVM Open-Huizen-Dag zitten geen vastgestelde tarieven verbonden. Een makelaar bepaalt hier of er een extra courtage betaald moet worden.

  1. Zet uw woning op social media

Social media is een makkelijk en gratis manier om uw woning te promoten. Let hierbij wel op de privacy die bijzonder kleiner wordt door internet. Iedereen weet gelijk waar u woont. Uw naam en adres zijn namelijk gekoppeld.