NEDERLANDS WONING FONDS

house
NWF's snelle service

Bevindt u zich in een situatie die om een snelle verkoop van uw huis vraagt? Bij een makelaar duurt dit vrijwel altijd te lang. Nederlands Woning Fonds biedt u de mogelijkheid om de verkoop direct te regelen. Geen stress, wel een snelle afhandeling!

direct een bod op mijn huis

ZONNEPANELEN MAKEN VERKOOP MAKKELIJKER

44 procent van de Nederlanders vindt een huis met zonnepanelen belangrijk. Ze zijn dan eerder in staat om dat huis te kopen, dan een huis zonder panelen. Uit onderzoek is gebleken dat één op de drie hiervoor wilt betalen, zo’n 4.000 euro gemiddeld.

Bevorderen van de verkoop

Het snel verkopen van uw huis is voor veel mensen een droom. Uit onderzoek van Motivaction van mensen boven de 30 jaar blijkt dat zonnepanelen de verkoop van uw woning flink kunnen bevorderen. Zo’n 44% koopt liever een huis met panelen. Twijfelt u over het nemen van zonnepanelen? Laat u zeker niet tegenhouden door eventuele verhuisplannen!

Zonnepanelen verdienen zich dubbel terug. Eigen zonnestroom is goedkoper dan stroom van uw energiebedrijf. Daarnaast zijn eventuele kopers in de toekomst ook bereid om meer te betalen voor uw huis met zonnepanelen. Een gemiddeld zonnestroomsysteem van 10 zonnepanelen van 315 Watt, kost u ruim 5.000 euro in totaal. Daarnaast krijgt u zo’n 600 euro terug aan btw. Binnen 7 jaar heeft u uw investering terugverdient, maar de zonnepanelen gaan ongeveer 30 jaar mee. Erg aantrekkelijk voor de nieuwe bewoners van jouw woning.

Kies voor zonnepanelen

Veel mensen twijfelen toch erg over de aanschaf van de zonnepanelen op hun dak. Ze denken dat het veel negatieve aspecten met zich meebrengt. Mensen denken namelijk dat het installeren van deze panelen veel tijd en geld kost. Maar de systemen liggen binnen één dag al op uw dak. U hoeft voor de installatie vrijwel nooit iets aan te passen. U merkt er dus niks van dat de zonnepanelen op uw dak liggen. Behalve de lagere energierekening die u hierdoor krijgt en de hogere woningwaarde!