NEDERLANDS WONING FONDS

house
NWF's snelle service

Bevindt u zich in een situatie die om een snelle verkoop van uw huis vraagt? Bij een makelaar duurt dit vrijwel altijd te lang. Nederlands Woning Fonds biedt u de mogelijkheid om de verkoop direct te regelen. Geen stress, wel een snelle afhandeling!

direct een bod op mijn huis

VERBOUW UW HUIS VOOR DE VERKOOP

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Is uw huidige woning te klein geworden of is het financiële plaatje in de loop van tijd veranderd? De perfecte tijd om uw huis in de verkoop te zetten. Hoe zorgt u ervoor dat uw huis zo snel mogelijk wordt verkocht? Een verbouwing kan een uitkomstbieden.

Verbouwen voor verkoop

U kunt het nooit 100% van tevoren inschatten, maar een verbouwing zorgt er meestal voor dat de verkoop van uw huis wordt gestimuleerd. Vraag u van tevoren goed af wat de noodzaak is van de verbouwing. Een verbouwing kan er net voor zorgen dat u de perfecte doelgroep aanspreekt, zonder daar heel veel moeite voor te doen.

Een verbouwing kast altijd tijd en geld. Als je gaat verbouwen wilt u natuurlijk de investering zo minimaal mogelijk houden. Het is daarom verstandig om van tevoren een lijst te maken met items die u eventueel zou willen verbouwen. Bekijk de kosten hiervan en maar een post voor onvoorziene uitgaven. Hiermee heeft u een precies inzicht in wat u wel of niet zou kunnen doen. Een verbouwing zorgt niet per se voor winst. Het is daarom van belang dat u goed inziet waarom u de verbouwing wilt doen. De belangrijkste reden vaak is dat u daarom uw huis sneller verkoopt. U kunt hierbij denken aan investeringen zoals een nieuwe keuken, vloer, schilderwerk of investeringen om uw huis energiezuiniger te maken.

Tips voor de verbouwing van uw woning

  1. Maar als eerste een financieel overzicht. Hiermee kunt u inzien of de verbouwing realistisch en haalbaar is.
  2. Bekijk de noodzaak. Gaat de verbouwing ervoor zorgen dat u uw huis ook echt sneller verkoopt?
  3. Bekijk goed u netwerk. Schakel vrienden, familie of kennissen in die kunnen helpen met de verbouwing van uw woning.
  4. Wilt u puur verbouwen voor de winst? Denk hier goed over na. In de meeste gevallen verbouw je niet voor de winst, maar puur voor de verkoop.
  5. Werk met een goede en structurele planning.